Ledige stillinger

Halsa kommune ligger på Nordmøre. Europavei 39 går gjennom kommunen og Trondheim, Kristiansund og Molde nås i løpet av 1,5 til 2 timer. Kommunen har ca. 1600 innbyggere og har et godt barnehage- og skoletilbud. Halsa kommune har nærhet til fjord og fjell, og dermed attraktive friluftstilbud, samtidig ligger byene kun en kjøretur unna.

Halsa kommune er en stor arbeidsplass med et mangfold av oppgaver og tjenester som blir utført av dyktige medarbeidere. Kommunen tilbyr varierte og spennende arbeidsoppgaver og gode pensjonsordninger.

Fra 2020 slås Halsa sammen med Hemne og deler av Snilfjord, og blir Heim kommune. Kommunesenteret vil da ligge på Kyrksæterøra. 

Søknad på stilling

Velkommen som søker på ledige stillinger i Halsa kommune. Her vil du finne en oversikt over alle ledige stillinger du kan søke på.

Du må søke elektronisk. Om du trenger hjelp, ta kontakt med Servicekontoret.

 

Det er behov for tilkallingsvikarer i barnehagene i Halsa kommune.

Som tilkallingsvikar kan du bli tilkalt for å arbeide i en av våre barnehager på kort varsel.

Vi søker etter dyktige og engasjerte personer som har lyst til å jobbe på Halsa barne- og ungdomsskole. Vi søker deg som har mulighet til å stille på kort varsel, og som er interessert i oppdrag av ulik varighet. Vi har behov for personer som kan ta vikaroppdrag både for undervisningspersonell og for barne- og ungdomsarbeidere.

Halsa barne- og ungdomsskole er en 1-10 skole med om lag 180 elever. Skolen ligger på Liabøen, og er en ny skole der alle grunnskoleelevene i kommunen er samlet. Skolen har et flott uteområde og ligger vegg i vegg med Halsahallen.

Skolens visjon er: Kunnskap og samhold

Kontaktinformasjon

Halsa kommune
Servicekontoret
E-post
Telefon 71 55 96 00
Marie Botten
E-post
Mobil 916 32 292

Åpningstider

Halsa rådhus

Kontortid:  08:00 - 15:30
Telefontid: 09:00 - 15:00

 

Adresse

Halsa kommune
Rådhuset
Glåmsmyrvegen 23
6683 Vågland