Vil du bidra med strandrydding? Kanskje allerede i Påsken?

Klikk for stort bilde Mange er heldigvis opptatt av miljøet og naturen vår, vi vil legge til rette for enkelt å delta med strandrydding. Det er meldt strålende sol i Påsken og det er en fin aktivitet å delta med strandrydding.
Benytt deg gjerne av Hold Norge rent sin portal:  Ryddeportalen

Sekker er gratis og hentes ved Halsa rådhus eller frivilligsentralen. Fulle sekker belønnes fra Halsa kommune med 100,- pr sekk. Fint om dette tilfaller et frivillig lag eller organisasjon i Halsa. Det må registreres til Halsa kommune med navn, mengde og hvor det er ryddet, hvem som har ryddet og kontonummer til utbetaling. Fulle sekker leveres ved Miljøstasjonen på Liabøen.

Informasjon fås ved servicekontoret på telefon 71559600.
Informasjonsskriv og skjema for utfylling ved innlevering av søppel, finnes også på Frivilligsentralen. Her kan også informasjon om roder for plukking av søppel fås om ønskelig.

Tilgang på ryddetips mere informasjon også her: