Velkommen til Næringstreffet 2018

Bente_sollid_storehaug_Halsa_Næringstreff - Klikk for stort bilde Velkommen til årets næringstreff! Det er andre året dette treffet arrangeres og det skal være en møteplass på tvers for næringsliv, politikere, offentlig administrasjon og ellers alle interesserte.

Tid: Onsdag 14. mars kl. 18:00
Sted: Halsa barne- og ungdomsskole, amfiet

Vi er godt fornøyde med årets program, gå ikke glipp av dette. Vi er ekstra glade for at Bente Sollid Storehaug kommer til Halsa denne kvelden. Hun er anerkjent for sine gode og jordnære foredrag om digitaliseringen:

18:00 Velkommen
18:05 Ordfører - litt om næringsutvikling og kommunesammenslåing
18:15 Nådeløs digitalisering, hva er det egentlig som skjer? Ved Bente Sollid Storehaug
19:00 Rindalshytter – om å bygge drømmer -  modig satsing og is i magen
19:15 Pause med mat levert av Lageret
19:40 Innovasjon Norge – om muligheter for næringslivet for prosjektfinansiering v/Alfred Øverland og Heidi Nakken
20:05 Bedriftsnytt fra Halsa - Engdal Aqva med spennende nye planer og nysatsinger i Vaagland Båtbyggeri/Vamar
20:30 Spørsmål og dialog - hva er viktig for næringsutviklingen i Halsa? Ordstyrer Mari Westad
20:50 Tildeling av Næringsmot-pris ved ordfører
21:00 Oppsummering og veien videre ved Halsa Næringsforening og Halsa kommune.