Velkommen til Næringsgalla 2019

Ta på finstasen eller felleskjøpsdressen og bli med oss for å feire Halsas spennende næringsliv. Felles middag, spennende foredrag og prisdryss.

Sted: Stornaustet Halsa
Tid: Torsdag 4. april kl. 16:00
For hvem: ALLE interesserte er velkomne, bedrifter, organisasjoner, politikere, enkeltpersoner - dette er en møteplass på tvers!

Påmelding innen 29. mars til: post@halsa.kommune.no - merk eposten med "Påmelding næringsgalla".

Tid Program
15:45-16:00 Mingling og registrering
16:00 Felles middag/pop up restaurant på Stornaustet, med musikalsk innslag ved Øyvind Weiseth
16:45 Velkommen ved Halsa Næringsforening og Halsa kommune
17:00 Framtidsutsikter og ringeffekter for ei næring i vekst ved Lerøy Midt AS
17:20 En markedsleder med produksjon i Valsøyfjord ved Taga Foods AS
17:40 Beinstrekk, kaffe og kake
18:00 Grønn glede og flerkulturelt entreprenørskap ved Tungushan Alp - kjent fra blant annet Lindmo
18:55 Musikalsk innslag ved Øyvind Hassel Weiseth
19:00 Ungdomsdrøm om Halsasamfunnet ved Halsa ungdomsråd
19:15 Stedsutvikling - et virkemiddel for å skape en attraktiv distriktskommune ved Ingvild Gjerdset fra Møre og Romsdal Fylkeskommune.
19:45 Prisdryss ved ordfører Ola Rognskog (Les mer og foreslå mottakere til pris her)
20:15 Noen oppsummerende tanker og vel hjem!

Arrangører: Halsa Næringsforening, Halsa kommune og Halsa Frivilligsentral

Ragnhild Godal Tunheim