Nytt tilbud! Friluftsskole i Halsa uke 26, 24-28 juni 2019

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friluftsskolen i Halsa er et nystartet tilbud i 2019. Vi inviterer til ei uke med masse morsomme uteaktiviteter og muligheter til å være med på turer til lands og til vanns i flott natur, overnatting i telt og mye mer. Og så blir det selvsagt mye utelek og moro sammen andre barn og ungdom. Bli med da vel!

Tid: Mandag 24. til fredag 28. juni 2019. 

0830 - 1530 alle dager, med overnatting i telt ei av nettene.

Aldersgruppe: 9-15 år 

Pris pr deltaker:  600,-

*Tilbudet skal være for alle, og det er derfor mulig å søke om redusert deltakeravgift. Ta kontakt for mer informasjon.

Friluftsskolen i Halsa er et nystartet samarbeid mellom Halsa kommune, flere frivillige lag i Halsa og friluftsrådet. Målet er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap om friluftsliv og mulighet til å leve det gode friluftslivet i praksis. 

I Halsa planlegger vi 5 dager, der det blir en overnattingstur en av nettene. Vi har ikke spikret alle detaljer, men vi kan love de som blir med flotte turer i Halsanaturen - både til sjøs og til fjells. Vi vil legge vekt på lek, moro og aktivitet og en lystbetont tilnærming til friluftsliv. Vi skal innom effektive tips og triks i naturen, utemat, lære om allemannsretten, kart og kompass og livet i naturen. 

Vi åpner for inntil 30 deltakere og leiren er åpen også for de som ikke bor i kommunen. Vi har satt en påmeldingsfrist den 6. juni 2019.  

De som melder seg på vil få mer informasjon om friluftsskolen når det nærmer seg. Lurer du på noe før det så kan du ta kontakt med Tove Karin Halse Lervik på epost eller tlf.: 90242585.

Lenke til elektronisk påmelding her:

http://www.friluftsraad.no/index.php?page_id=21198