Nok en vellykket strandryddeaksjon i Halsa!

Klikk for stort bilde

Visste du at i løpet av strandryddeaksjonen 2019 ryddet Halsabyggen ca. 5 tonn strandavfall som ble sendt til avfallsmottak? Det er ikke bare-bare for en kommune med 1559 innbyggere!

Strandryddeaksjonen i Halsa har engasjert lag og organisasjoner og private initiativtakere, med god støtte fra næringsliv og Halsa Næringsforening. Næringslivet i Halsa representert ved Lerøy Midt AS, Salmar Farming AS, Svorka AS og Sparebank1 Regnskapshuset har alle bidratt med sponsormidler, og hvor flere har organisert aksjoner og innsamling av avfall med båter til stor glede for de yngre ryddedeltagerne.

Det er svært mange ryddedeltagere som skal takkes, både store og ikke minst små ivrige deltagere. I år, som i fjor, har Valsøyfjord Pensjonistforening samlet inn mest av lagene. Hele 209 sekker ble samlet inn av disse spreke pensjonistene.

Vi takker alle deltagere og bidragsytere for deres innsats i å holde Norge Rent, og gleder oss allerede til neste års aksjon. Takk fra arrangørene Halsa kommune, Halsa Frivilligsentral og Halsa næringsforening.