Mottakere av kulturpriser i Halsa kommune 2018

Halsa kommunes kulturpris 2018 til Anne Helene Reiten - Klikk for stort bildeHalsa kommunes kulturpris 2018 til Anne Helene Reiten Grete Kristiansen Glåmen

Halsa kommune deler årlig ut Halsa kommunes kulturpris og ungdommens kulturpris til enkeltpersoner eller grupper som utmerker seg innen kulturfeltet. Les om kriteriene her. Årets priser gikk til representanter for idretten.

Årets kulturpris fra Halsa kommune gikk til Anne Helene Reiten

Hun viser fremragende prestasjoner innen sykkelsporten. Hun representerer Halsa og Nordmøre og hevder seg godt i landstoppen innen terrengsykling. Prisen er på kr 5000, en gravert vase, blomster og et diplom. Ordfører Ola Rognskog foretok utdelingen.

Ungdommens kulturpris gikk til Johannes Gujord

Johannes Gujord legger ned stor innsats innen idrett og har tross sin unge alder nådd til topps i nasjonale konkurranser innen skihopp. Han representerte også Norge i Youth Grand Prix i kombinert! Han er i tillegg en breddeutøver som også utmerker seg innen fotball, friidrett og andre idrettsgrener. Prisen er en gave fra Sparebank 1 Nordvest og er på kr 10 000. Halsa ungdomsråd foretok utdelingen.

Prisene ble delt ut under Frivilligfesten i november. Begge prismottakerne er inspiratorer og bidrar til lokal stolthet.

Vi gratulerer dem med velfortjente priser og ønsker dem lykke til videre!

Ungdommens kulturpris 2018 til Johannes Gujord - Klikk for stort bildeUngdommens kulturpris 2018 til Johannes Gujord