Ledig lærlingeplass i barne- og ungdomsarbeiderfaget

Halsa kommune har tre barnehager og en grunnskole.

• Delta i alle relevante oppgaver som omhandler barne- og ungdomsarbeiderfaget
  • Etter hvert vil du få økende ansvar og selvstendige arbeidsoppgaver
  • Følge læreboka fram til fagbrev

Kvalifikasjonskrav

• Fullført og bestått videregående skole VG2- barne- og ungdomsarbeiderfaget
  • Vi legger vekt på at du er positiv og har god samarbeidsevne
  • Personlig egnethet for å jobbe med barn

Annet

Som lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget i Halsa kommune får du anledning til å jobbe i barnehage og grunnskole. Du vil få oppfølging av kyndig veileder med god erfaring. Dette er en del av planen for å oppfylle kravene i opplæringsboka og læreplanen, og som hjelp til å bestå fagprøve. Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver som gir deg muligheter for personlig og faglig utvikling.

Lønn etter den til enhver tid gjeldende tariffavtale.

Tiltredelse: 15. august 2016

Tilsetting skjer i Halsa kommune på de vilkår og med de plikter som fremgår av de til enhver tid gjeldende lover, regler og avtaler.

Søknadsfrist: 6.4.2019

Søknad på stillingen må sendes elektronisk. Det er viktig at søknaden er så fullstendig som mulig.

Dokumentasjon på utdanning og praksis skal ikke sendes inn, men legges frem i forbindelse med intervju.

Elektronisk søknadsskjema

Anita Henden