Innovasjonscampen 2019

Klikk for stort bilde

Bedrifter og organisasjoner inviteres til å komme med oppgaver til vårens Innovasjonscamp.

Vi skal snart i gang med en av vårens heftigste og morsomste aktiviteter i skolen; Innovasjonscampen! Innovasjonscampen er en viktig satsing i skolen og for elevene, men gir også bedrifter og organisasjoner en unik mulighet til eksponering overfor ungdom. Dette er dermed et godt tiltak overfor framtidas arbeidstakere og jobbskapere.

Hele ungdomsskolen tar del i presentasjonene og den kunnskapen ungdommene innhenter under campen. Vi tenger oppdrag fra næringslivet. Det kan være hva som helst av utfordringer som elevene kan komme med løsningsforslag på (tekniske løsninger, logoutforming, planlegging av uteareal, miljøsatsing, brosjyreutforming, miljøskapende personaltiltak, filmsnutt som kan markedsføre bedriften, gjerne noe der elevene kan koble flere bedrifter i prosessen,….osv.) Bredt spekter av oppgaver er flott! Elevene skal arbeide med et reelt problem. Det er utrolig hva de får til i løpet av de tre hektiske dagene dette pågår.

Vinnerlaget går videre til den regionale Innovasjonscampen i mai, som i år arrangeres i Halsa.

Frist for å komme med oppgave er 29. mars til ragnhild.tunheim@halsa.kommune.no. Vi håper din bedrift bidrar med oppgave(r) til årets 9. klassinger!

Les mer om hva Innovasjonscamp er.

Ragnhild Godal Tunheim
Leder kultur og næring