Informasjon til våre kunder

Fra 1. januar 2020 blir Halsa kommune slått sammen med Hemne kommune og deler av Snillfjord kommune. Navnet på den nye kommunen blir Heim kommune.

Nytt organisasjonsnummer:

920 920 004

Ny postadresse:

Heim kommune
Trondheimsveien 1
7200 Kyrksæterøra

Ny OCR-konto/bankkonto for betaling av faktura fra Heim kommune:

4312 17 00000

For kunder i Halsa kommune og Hemne kommune vil avtalegiroavtaler og eFakturaavtaler bli konvertert/videreført til Heim kommune.

Teknisk må dette gjøres i løpet av november/desember 2019. Det vil si at dere vil ha to parallelle avtalegiroavtaler og eFakturaavtaler for Halsa/Hemne kommune og Heim kommune i nettbanken.

Gamle avtaler må ikke slettes i nettbanken før etter januar 2020.

For kunder med avtalegiroavtaler og eFakturaavtaler mot dagens Snillfjord kommune vil ikke avtalene bli konvertert/videreført til Heim kommune. Dere må opprette nye avtaler etter at første faktura fra Heim kommune er mottatt.

Heim kommune viderefører løsningen med digital fakturadistribusjon. Det vil si at alle fakturaer blir i hovedsak sendt digitalt, via AvtaleGiro, eFaktura, Vipps Regning, digital postkasse (Digipost eller eBoks) eller som vedlegg i e-post. Hvis dette ikke er mulig, blir fakturaen levert som papirfaktura i postkassen. For bedriftskunder støttes EHF-faktura.

Nye betalingssatser

I forbindelse med sammenslåing av Hemne, Halsa og deler av Snillfjord kommuner er det foretatt en harmonisering av betalingsregulativene, som danner grunnlaget for Heim kommune sitt betalingsregulativ.

Betalingsregulativet behandles og vedtas av kommunestyret i forbindelse med budsjettbehandlingen for året 2020. Da vil avgifter, gebyrer og priser for kommunale tjenester, husleie m.m. i Heim kommune bli fastsatt.