Hjem for en 50-lapp/FRAM Flexx natt

FRAM-Flexx - Klikk for stort bilde

Hva er FRAM Flexx?

FRAM Flexx er kollektivtransport som kjører når noen har bestilt.

FRAM Flexx er for alle, og du kan få hjelp av sjåføren til av- og påstiging om du trenger det. Du blir hentet hjemme og kjørt hjem igjen. Turen blir kjørt med drosje eller minibuss.

Det er to typer tilbud med FRAM Flexx

Tilbringingstransport:

En tur hjemmefra til en av holdeplassene for FRAM sine rutegående busser, hurtigbåter og ferger, eller fra holdeplassen og hjem igjen. Korresponderer med bestemte avganger eller fremkomster.

Servicetransport:

En tur hjemmefra til kommunesentrum eller et annet handels-/servicesenter, eller fra et slikt sentrum og hjem igjen. I oversikten for de ulike kommunene ser du hvilke type turer som er tilgjengelig i området ditt.

Bestill her

Pris

FRAM Flexx koster kr 50,- pr reisende pr tur(retning). Barn til og med 16 år reiser gratis i følge med voksen, inntil to barn pr voksen. Barn under 4 år reiser alltid gratis. Du kan betale med kort eller kontant.

Om du fortsetter reisen med kollektiv transport, kjøper du ordinær billett på buss, ferge eller hurtigbåt.

For "servicetransport kveld" er prisen ordinær busstakst.

Viktig om FRAM Flexx

Kjører bare når noen har bestilt, og bestillingene blir samordnet for å utnytte ressursene best mulig.
•    Turene til/fra et hjem forutsetter at den reisende bor maks. 2 km fra oppsatt kjøretrasé.
•    Stopper bare der reisende skal bli hentet eller sluppet av, derfor kan kjøretiden variere fra tur til tur.
•    Må bestilles en viss tid før avreise, du kan finne fristen for bestilling under hver rute.
•    Du må være klar 5 minutter før avtalt hentetidspunkt, og fordi FRAM Flexx også skal hente andre, kan det være nødvendig at du venter i opptil 15 minutter etter avtalt tid.