Flott Innovasjonscamp i Halsa

Klikk for stort bildeInnovasjonscamp 2019 i Halsa. Fv. ordfører Ola Rognskog (jury), Olav Hunnes (jury), Ragnhild Godal Tunheim (arrangør), Tora Hofset (jury) og vinnerlaget: Eirik Botten Silseth, Maria Lervik, Elise Henden, Even Otnes og Vemund Bergset Botten. Kåre Hendset Engasjerte og dyktige elever ved Halsa barne- og ungdomsskole imponerte alle som var tilstede under presentasjonene denne uka.

I Innovasjonscampen er alle vinnere, det er prosessen som er viktig. Dette er 3 lærerike dager med full intensitet. Elevene glemmer klokka og står på de døgnene dette pågår. Her ser du hvilke oppdrag elevene valgte å løse. Det var 4 grupper som deltok.

Det som motiverer elevene mest, er vel kanskje at de skal løse et reelt oppdrag fra bedrifter og organisasjoner i Halsa eller regionen.

Juryen hadde en vanskelig oppgave, det var jevnt over høy kvalitet og lite som skilte lagene poengmessig. Vinnerlaget går videre til den regionale Innovasjonscampen som i år er lagt til Halsa, den 14. mai. De løste et oppdrag fra Halsa næringsforening og nettverket "Bygge Halsa": Hvordan få flere til å kjøpe hytte eller fritidsbolig i Halsa?

Vi takker alle oppdragsgivere, skolen, juryen, mentorer og ikke minst elevene for flott innsats!

Les mer i artikkelen fra Tidens Krav