Operatur 2019

Halsa kommune har søkt og fått fylkeskommunale midler i ordningen Den kulturelle spaserstokken også for 2019.

Beredeskapsfoto

For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrer DSB alle til å være forberedt på å klare seg selv i tre dager. Denne uka får du en brosjyre i posten med konkrete forslag til hva du bør ha i hus.

Støttekontakt i Halsa kommune

Frivillige organisasjoner, private aktører og offentlige instanser har nå muligheten til å søke tilskudd gjennom Bufdir, til aktiviteter for at alle barn og ungdommer skal gis muligheten til å delta på viktige sosiale arenaer som ferie- og fritidsaktiviteter.

Takket av

Tirsdag 30. oktober ble Kirsten Baadnæs Bøe, Odd Eirik Hyldbakk, Janne Lorense Valsø og Turid Røen Kroknes takket av etter mangeårig innsats for Halsa kommune.

Vi søker etter dyktige og engasjerte personer som har lyst til å jobbe på Halsa barne- og ungdomsskole. Vi søker deg som har mulighet til å stille på kort varsel, og som er interessert i oppdrag av ulik varighet. Vi har behov for personer som kan ta vikaroppdrag både for undervisningspersonell og for barne- og ungdomsarbeidere.

Halsa barne- og ungdomsskole er en 1-10 skole med om lag 180 elever. Skolen ligger på Liabøen, og er en ny skole der alle grunnskoleelevene i kommunen er samlet. Skolen har et flott uteområde og ligger vegg i vegg med Halsahallen.

Skolens visjon er: Kunnskap og samhold

1. Helgestillinger (14%). Vikariat og faste stillinger
  2. Tilkallingsvakter

Stillingene er i tredelt turnus.