Kommune-TV - Følg dagens kommunestyremøte direkte fra kl.15:00

Sendingen vil også være tilgjengelig som opptak i ettertid.

Kommune-TV

Støttekontakt i Halsa kommune

Frivillige organisasjoner, private aktører og offentlige instanser har nå muligheten til å søke tilskudd gjennom Bufdir, til aktiviteter for at alle barn og ungdommer skal gis muligheten til å delta på viktige sosiale arenaer som ferie- og fritidsaktiviteter.

Tirsdag 30. oktober ble Kirsten Baadnæs Bøe, Odd Eirik Hyldbakk, Janne Lorense Valsø og Turid Røen Kroknes takket av etter mangeårig innsats for Halsa kommune.

For noen kan influensa gi alvorlige komplikasjoner. Personer i risikogruppene bør ta influensavaksine årlig. Helsegevinsten kan være stor om disse vaksinerer seg. Det blir anledning til å ta influensavaksine ved helsestasjonen tirsdag 30. oktober og onsdag 7. november.

Fergesambandet mellom Halsa og Kanestraum blir nattestengt i neste uke (uke 43) fra og med natt til tirsdag til og med natt til lørdag.