Vinterfjell

NVE varsler om økt snøskredfare i Møre og Romsdal/Trollheimen fra mandag av. Faregrad 4 betyr stor fare for snøskred og oppfordrer folk til å ferdes med stor varsomhet i skredutsatt terreng nå inn mot påske.

Les hele varselet på http://www.varsom.no/snoskredvarsling/

I år feirer Operaen i Oslo 10 år, og 14. april inviterer Den Norske Opera & Ballett inn publikum som ennå ikke har opplevd en forestilling i vårt alles operahus.

Kommunen arbeider med å rehabilitere en tilstoppet kloakkledning som går ut i sjøen utenfor den gamle skofabrikken på Halsanaustan

Flyktningetjenesten har et overskudd på brukte møbler og ønsker derfor å gi bort.

Førstemann til mølla!

Bente_sollid_storehaug_Halsa_Næringstreff

Velkommen til årets næringstreff! Det er andre året dette treffet arrangeres og det skal være en møteplass på tvers for næringsliv, politikere, offentlig administrasjon og ellers alle interesserte.

Tid: Onsdag 14. mars kl. 18:00
Sted: Halsa barne- og ungdomsskole, amfiet

På grunn av sykdom vil kapasiteten på legekontoret være redusert en tid framover

Dette er et foreløpig program som vil utvides ut over året.

Næringsmot-prisen skal deles ut under årets næringstreff. Vi ønsker ditt forslag til hvem som skal motta denne prisen i år.