Kommune-TV - Følg dagens kommunestyremøte direkte

Sendingen vil også være tilgjengelig som opptak i ettertid.

Kommune-TV

Ellbjørg H. Reiten

Fra og med 22. juli og til og med 4. august vil varaordfører Ellbjørg Reiten fungere som ordfører i Halsa. Ellbjørg er å treffe på tlf. 988 64 394 og eventuelt epost adresse ellbjorg.reiten@halsa.kommune.no.  Kontakt vil også formidles som ordinært via  kommunens sørvisekontor eller postmottak.

Ane Aarvaag er ansatt som kommunepsykolog fra 1. september 2019

Det er behov for tilkallingsvikarer i barnehagene i Halsa kommune.

Som tilkallingsvikar kan du bli tilkalt for å arbeide i en av våre barnehager på kort varsel.

Det lyses ut, på generelt grunnlag, stillinger som barne- og ungdomsarbeider/assistent i barnehagene i Halsa kommune for barnehageåret 2019-2020.

Tiltredelse/ varighet: 15.08.2019 – 14.08.2020

Den 28. juni ble det inngått avtale mellom Svorka Bredbånd AS og Halsa kommune om utbygging og drift av høyhastighets bredbånd på Strand - Taknes og Bårset - Korsneset.

I forbindelse med Øradaganj på Kyrksæterøra, blir det politisk debatt den 18. juli klokka 19:00