Rydd en strand

Planleggingsmøte mellom frivillige lag og foreninger, frivillige strandryddere, kommunen og næringsliv mandag 1. april klokken 17-19 på Halsa Frivilligsentral.
Praktisk informasjon, deling av erfaringer og fordeling av strandroder.

Ta på finstasen eller felleskjøpsdressen og bli med oss for å feire Halsas spennende næringsliv. Felles middag, spennende foredrag og prisdryss.

Krane

Brudd på ledningsanlegget er reparert, men det anbefales å koke vannet.

Halsa kommune har 3 barnehager. Barnehagene er underlagt oppvekstsektoren og enhetsleder for barnehagene er nærmeste leder.

Våre barnehager er:

• Liabø barnehage som er en 2-avdelings barnehage med ca. 35 plasser i alderen 0 – 5 år
  • Valsøyfjord barnehage som er en 1-avdelings barnehage med ca. 18 plasser i alderen 0 – 5 år
  • Halsanaustan barnehage som er en 1-avdelings barnehage med ca. 18 plasser i alderen 0 – 5 år

Det lyses ut, på generelt grunnlag, stillinger som barnehagelærer i barnehagene i Halsa kommune for barnehageåret 2019/ 2020.

Våre barnehager er:

Det lyses ut, på generelt grunnlag, vikariat som barne- og ungdomsarbeider i barnehagene i Halsa kommune barnehageåret 2019 -2020.

Våre barnehager er:

• Liabø barnehage som er en 2-avdelings barnehage med ca. 30 plasser i alderen 0 – 5 år

Halsa kommune har tre barnehager og en grunnskole.