Oppdatert informasjon: Brudd på kommunal hovedvannledning!

Brudd på ledningsanlegget er reparert, men det anbefales å koke vannet.

Oppdatering 22. mars

Vannprøver tatt ut på Enge, Hendset og på Valsøya den 18. mars var fine. Kommunen vil  likevel ta ut en ny prøveserie  mandag den 25. mars.

Inntil vi er helt sikre på resultatet vil kommunen fortsatt  anbefale koking av drikkevannet, særlig for sårbare abonnenter.

Ved spørsmål kontakt Drifts- og næringsavdelinga ved Lars Wiik, tlf.  906 62 988

15.mars

Bruddet på ledningsanlegget  er reparert, men det er problemer å få stabil vanntilførsel til pumpene på Otnes, sannsynligvis pga. luftlommer i røranlegget. Vannet vil nå dessverre være misfarget og hvitt pga. luftbobler.

Kommunen anbefaler koking av drikkevannet fra Henna- til Hjeldnes inntil prøver kan analyseres av vannforsyningen.

Ved spørsmål kontakt Drifts- og næringsavdelingen ved Lars Wiik, tlf. 715 59 600  eller  906 62 988. Oppdateringer vil komme fortløpende til berørte, samt på kommunens hjemmeside og facebook.

Fra skoleåret 2019/2020 har kommunene som skal bli til Heim kommune vedtatt felles betalingssatser og vedtekter

Strandrydding

Tidligere denne uken publiserte KS en artikkel om Halsas innsats for å holde fjorden ren.