Seniorrådgivar innan smittevern i Helse Møre og Romsdal, Ann Iren Kjønnøy, får ansvaret med å leie utviklinga av framtidas distriktsmedisinske senter i Kristiansund.

20180417_102124

I forbindelse med utarbeiding av ny arealdel i kommuneplanen ble det gjennomført en barnetråkkregistrering på Halsa Barneskole i tidsrommet 17.-25. april 2018. Registreringene er et viktig ledd for medvirkning av barn i kommuneplanprosessen. 55 elever fra 3 klassetrinn deltok og samlet inn 543 punktregistreringer. Vi har laget en rapport som oppsummerer resultatet fra barnetråkkregistreringene. Vi har forsøkt å trekke ut noen gjennomgående trekk og presenterer disse med tall og temakart.

Se lysbildepresentasjon av de viktigste trekkene (10 sek pr. utsnitt)

På kommunens temakartportal kan du lese hele rapporten og studere alle resultatene nærmere i  webapp

Fra 15.mai til og med 31.juli er det nye åpningstider

Tirsdager klokken 15:30 - 19:00

Melding om oppstart planarbeid og høring av planprogram.

Første mai starter årets Stikk UT!-sesong, nedenfor ser du alle turene i Halsa kommune. Det trykte Stikk UT!-kartet sendes til alle husstander i løpet av uke 17. Om du ikke får det i posten, kan du hente det på servicekontoret i kommunen.

I Halsa kommune er det ledig 100% fast stilling som rektor ved Halsa barne- og ungdomsskole fra 1. august 2018.

Luftfartstilsynet ønsker å nå ut til droneoperatørene med informasjon om regler for dronebruk, da ikke alle har den nødvendige kunnskapen for sikker og hensynsfull flyging med drone.

Lerøy Midt AS søker om arealutvidelse ved oppdrettsanlegget (ikke økning av lokalitetens MTB)