Takket av

Tirsdag 30. oktober ble Kirsten Baadnæs Bøe, Odd Eirik Hyldbakk, Janne Lorense Valsø og Turid Røen Kroknes takket av etter mangeårig innsats for Halsa kommune.

Halsa barne- og ungdomsskole er en 1-10 skole med om lag 180 elever. Skolen ligger på Liabøen, og er en ny skole der alle grunnskoleelevene i kommunen er samlet. Skolen har et flott uteområde og ligger vegg i vegg med Halsahallen.

Skolens visjon er: Kunnskap og samhold

Vi søker etter dyktige og engasjerte personer som har lyst til å jobbe på Halsa barne- og ungdomsskole. Vi søker deg som har mulighet til å stille på kort varsel, og som er interessert i oppdrag av ulik varighet. Vi har behov for personer som kan ta vikaroppdrag både for undervisningspersonell og for barne- og ungdomsarbeidere.

Skolens visjon er: Kunnskap og samhold

Valsøyfjord barnehage ligger på Enge.

Ved interne omrokkeringer i forbindelse med ansettelse, kan det bli ledighet ved andre enheter.

1. Helgestillinger (14%). Vikariat og faste stillinger
  2. Tilkallingsvakter

Stillingene er i tredelt turnus.

vaksine

For noen kan influensa gi alvorlige komplikasjoner. Personer i risikogruppene bør ta influensavaksine årlig. Helsegevinsten kan være stor om disse vaksinerer seg. Det blir anledning til å ta influensavaksine ved helsestasjonen tirsdag 30. oktober og onsdag 7. november.

Fergesambandet mellom Halsa og Kanestraum blir nattestengt i neste uke (uke 43) fra og med natt til tirsdag til og med natt til lørdag.