Ny kommunalsjef i Halsa

Halsa formannskap vedtok 3.oktober å tilby John Ole Aspli fra Rindal stillingen som ny kommunalsjef.

John Ole Aspli - Klikk for stort bildeJohn Ole Aspli

Aspli har en svært spennende yrkeserfaring med seg inn i jobben. Han er utdannet adjunkt fra NTNU og har vært lærer i ytre Namdal i 5 år. Han har lang erfaring fra næringslivet, både som bedriftseier og daglig leder. Fra Rindal vil mange huske John Ole både som kulturkonsulent og politiker, deriblant 8 år som ordfører/varaordfører. Sammen med en allsidig erfaring fra organisasjonsliv og diverse tillitsverv gir dette både en real- og formalkompetanse som Halsa kommune ser fram til å få dra nytte av i mange sammenhenger. Aspli kommer fra stilling som seniorkonsulent i rekrutteringsselskapet Assesit As og vil påregnelig kunne begynne i jobben som kommunalsjef i Halsa i første del av november.

Vi ønsker John Ole hjertelig velkommen!