Informasjon - busstur til Operafestuka 2018

Carmen i Operafestuka 2018 - Klikk for stort bildeCarmen i Operafestuka 2018

Tradisjon tro arrangeres det busstur i forbindelse med Operafestuka i Kristiansund. Denne gangen ser vi Carmen.

Carmen er en av verdens mest kjente operaer. Handlingen fra 1820 - tallets Spania skildrer hvordan sigøynerkvinnen Carmen forfører menn med sin sensualitet. Hennes skjebnesvangre lek med kjærlighet og sjalusi får katastrofale konsekvenser og ender i tragedie.

Opera i fire akter av Georges Bizet. Libretto av Henri Melhac og Ludovic Halévy etter en roman av Prosper Mérimée. Oversatt til norsk av Ronald Rørvik og Toni Herlofson. Carmen ble urframført 3. mars 1875 ved Opéra Comique i Paris.

Tid: 7. februar - forestillingen starter kl. 19:00, avreise Halsa kl. 15:00.
Pris: kr 550 voksen, kr 400 honnør, kr 200 under 18 år (inkl. reise og operabillett). Se mer om forestillingen her
Info: Det er 23 påmeldte til forestillingen. Vi spiser middag på Smia restaurant i forkant av forestillingen (betales av den enkelte).  Det kan velges mellom ovnsbakt torsk, baccalao og kotelettkappe til middag og creme brulee og marengskake til dessert. Se nærmere beskrivelse av menyen her.

Bussavganger
kl. 14:15 Valsøya
kl. 14:35 Liabøen, busstopp
kl. 14:40 Betna, busstopp
kl. 14:45 Husmorskolen, busstopp
kl. 15:00 Fergeavgang Halsanaustan

PÅMELDINGSFRIST: Bindene påmelding innen 9. januar til post@halsa.kommune.no eller ring 71559600. Ved påmelding kan du gjerne oppgi om du ønsker å delta på restaurantbesøk eller ikke.

Ragnhild Godal Tunheim
Rådgiver kultur og næring