Halsa er Årets Ungdomskommune i Møre og Romsdal

Halsa - kåret til Årets Ungdomsskommune under ungdommens fylkesting 2017 - Klikk for stort bildeHalsa - kåret til Årets Ungdomsskommune under ungdommens fylkesting 2017

Ung i Halsa Sort - Klikk for stort bilde Halsa Ungdomsråd har et helt år ønsket seg tittelen "Årets Ungdomskommune". Det var derfor utrolig moro at de under Ungdommens Fylkesting 2017 (UFT) ble kåret til nettopp det. Hederen er fortjent, ungdomsrådet arbeider bredt og godt med politikk, aktiviteter for ungdom, integrering, kursing og prosjekter. De har også et omfattende samarbeid med Halsa Frivilligsentral gjennom en rekke arrangementer året rundt.

Under UFT fikk hver kommune som deltok i konkurransen 15 min hver til å begeistre delegatene, Halsa gikk til topps i stemmegivingen. Vi gratulerer så mye!

Ragnhild Godal Tunheim
Rådgiver kultur og næring