Velkommen til Bygdadagen lørdag 9. september!

Vitensenteret i Trondheim kommer! - Klikk for stort bildeVitensenteret i Trondheim kommer! Torleif Kvinnesland

Alt er i rute i forkant av Bygdadagen i Halsa som går av stabelen lørdag 9. september! Dagen byr på et fyldig program med underholdning, show, bokbad, debatt, konserter, med mere, her finner du program.

Det er rundt 70 utstillinger og stands denne dagen, blant annet et rikholdig lokalmatmarked, utøvende håndverkere, galleri med kunstnere fra regionen, aktivitetsstands, bedrifts- og salgsstands, lag og foreninger - og så kan du slå av en politisk prat på partistands. Se oversikten over stands- og utstillinger her.

Billetter:
Kr. 200 (inkluderer show- og kulturprogram), gratis for alle barn opp til og med 10. klassinger. Lurt med alt som er gjort, kjøp billetter på Ticketmaster eller med Vipps (Vippskode #121604). Det er også billettsalg ved inngang på terminal og kontant.

Følg oss gjerne på facebook
Vi slipper mange små artikler på facebokk i dagene fram mot Bygdadagen, finn "Bygdadagen i Halsa 2017" og trykk "skal" så får du oppdateringer. Om du ikke har facebook, eller bare vil lese litt mer om Bygdadagen, så finner du portalen her.

trademarks-logo

Publisert av Ragnhild Godal Tunheim. Sist endret 01.09.2017 08:29
Fant du det du lette etter?