Del av busstilbudet i Halsa - bestillingsdrosjen FRAM Flexx

FRAM-Flexx.jpg - Klikk for stort bilde  

FRAM Flexx er eFRAM-Flexx.jpg n ny og utvidet bestillingsdrosjeordning for å sikre god tilgang til rutegående buss, sørvicekjøring i Halsa og "Hjem for en 50-lapp" for ungdom. Bestill på nett eller veldig enkelt på ruteopplysningens telefon nr 177, vær oppmerksom på tidsfrister for bestilling.

Denne prøveordningen ble iverksatt i januar 2015, og varer inntil annen informasjon er gitt.

Flexx er ruter som bare kjøres ved behov og inngår som en del av det ordinære kollektivtilbudet i Møre og Romsdal under FRAM. Flexx er bestillingsruter med buss eller taxi og koster kun kr 50 uansett lengde på turen. FRAM Flexx er for alle og har dette tilbudet:
 

10866688_10202029005526885_1220468429_n.jpg Tilbringertransport: Bestillingstransport der du kan bli transportert til/fra heimen og til/fra holdeplass for FRAM sin rutegående kollektivtransport – buss eller ferje.

Servicetransport: Bestillingstransport til/fra heimen og til/fra kommunesentrum, eller annet handels-/servicesenter i kommunen. Dette tilbudet er spesielt egnet for TT-brukere, men alle kan benytte seg av tilbudet.

Flexx Natt: Bestillingstransport hjem fra kollektivholdeplass eller offentlig arrangement på kveld- og nattestid i helgene. Flexx Natt er i stede for Trygt hjem for en 50-lapp, og er spesielt tiltenkt ungdom opp til fylte 25 år.
 

Drosjen må bestilles en viss tid i forvegen, informasjon om dette ligger i lenkene til de enkelte tilbudene over.  Se mer om ordningen i Halsa.
FRAM Flexx skal også hente andre, derfor kan drosjen komme 5 minutt før eller opptil 15 minutt etter avtalt tid.

For bestilling av drosje kan du enten bestille på nett eller ringe 177, les mer om dette her.

  • Rutehefte finnes på servicekontoret i Halsa kommune og på Turistinformasjonen/ Rasteplassen. Det er også sendt ut til alle husstander som mottar reklame.

HER BESTIILER DU FRAM FLEXX I HALSA

 

 

 

 

 

Publisert av Ragnhild Godal Tunheim. Sist endret 17.11.2015 14:56
Fant du det du lette etter?